Kandidaten voor PvdA-GroenLinks kunnen zich nog melden tot 15 september

Ooit overwogen om zelf raadslid te worden? Of wil je ons graag steunen in de campagne? Tot 15 september aanstaande kan iedereen zich nog aanmelden voor een gesprek met de kandidatencommissie. Dit ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Iedereen mag zich melden
Leden maar ook niet leden die geinteresseerd zijn om een bijdrage te leveren aan meer sociaal en groen beleid in Vught worden opgeroepen zich uiterlijk de 15e te melden bij de voorzitter van de kandidatencommissie Ben Brands (bhm.brands@hotmail.com). Het bestuur van PvdA-GroenLinks streeft (net als 4 jaar geleden) naar een lijst die de diversiteit van Vught goed weerspiegeld met ruim voldoende kandidaten voor verkiesbare plaatsen en een brede lijst van kandidaten die onze binding met progressief en actief Vught goed aangeeft. In juni is die actieve werving onder meer gestart met een oproep in het Klaverblad voor nieuwe kandidaten en de aansluiting bij activiteiten van de landelijke partijen voor kennismaking met het raadswerk onder de titel: “Jij? De politiek in!”.

Profiel potentiële raadsleden
Eerder hebben de leden van PvdA-GroenLinks een profiel voor potentiële raadsleden opgesteld. Deze profielen voor raadsleden, de fractievoorzitter, de lijsttrekker en wethouderskandidaten is hier te lezen.

Meer informatie?
Voor nadere informatie over het tijdsbeslag van de functie als raadslid of als burgerraadslid en andere inhoudelijke informatie kan uiteraard met het bestuur of met onze fractieleden contact worden opgenomen. Op woensdagavond 22 november wordt op de ledenvergadering over het voorstel van de kandidatencommissie gesproken en wordt de definitieve lijst vastgesteld.

Het bestuur

Geef een reactie